07 feb 2014 - 21:50

Nieuws

Eén jaar na de oprichting hielden de leden van de jonge fotoclub FEGO (‘Fotograferen En Gezamenlijk Onderweg’) een eerste groepstentoonstelling in het Lierse Vleeshuis. 14 van de 22 leden toonden een ketting van foto’s met een onderlinge link.

De genodigden werden bij gelegenheid van de openstelling welkom geheten door voorzitter Jan Van de Wyngaert. ‘Fotograferen is volgens hem schrijven met licht. Fotografen vertellen bijgevolg op hun manier verhalen’.

Fotoclub Fego werd opgericht in januari 2013 door een groep enthousiaste oud-leerlinegn fotografie, na een groepsuitstap naar Amsterdam. Fego is een vriendenclub waar iedere fotograaf, ongeacht zijn of haar fotografische kennis, welkom is. Bijeenkomsten hebben tweemaal per maand – op vrijdagavond en zaterdagvoormiddag – plaats.

Tijdens deze clubmomenten worden foto’s op een constructieve manier en met respect voor éénieders visie besproken, om zodoende van elkaar te leren. Ook worden lessen over fotografie en fotobewerking gegeven.

Op geregelde tijdstippen worden uitstappen gemaakt om samen foto’s te maken en plezier te beleven. Bestemmingen waren reeds Amsterdam, Eindhoven, zeeland, Antwerpen, Mechelen, Planckendael en Luik.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.