Klavertje Lier’ nieuwe, prachtige vakantiewoning

14 mrt 2015 - 21:41

Nieuws

‘Klavertje Lier’ is de naam van de nieuwe, prachtige vakantiewoning die Ben Vekemans en Veerle Van Ingelgem hebben ingericht op een deel van de bovenverdieping van hun oude hoeve aan de Lintsesteenweg 46 in Lier. In het vooruitzicht van de opendeurdag van vrijdag 27 maart heeft Ben ook een eigen bier gebrouwd.

Ben en Veerle hebben een eigen aannemersbedrijf en hebben zelf veel opgeknapt. Na hun werkuren hebben ze het grootste deel van hun vrije tijd gespendeerd aan de verbouwingen. Bovendien werd links en rechts een handje toegestoken. In 2013 zijn ze begonnen met de verbouwing van de voormalige hooizolder boven de schuur van hun oude hoeve uit 1912. Na 2 jaar zwoegen mag het resultaat best gezien worden.

De moderne vakantiewoning omvat een keuken, badkamer, living, draadloos internet en slaapgelegenheid voor 8 personen verdeeld over 3 slaapkamers. Via een buitentrap aan de zijkant van de hoeve, bereikt men een zonnig dakterras. In de grote tuin kunnen de kinderen zich voluit uitleven. De vakantiewoning is mooi in harmonie met het historisch karakter van de boerderij en is een pareltje van groene economie. Ze is dicht bij het stadscentrum en toch in een rustige omgeving gelegen. Ben en Veerle verbleven tijdens hun vakanties vaak zelf in een vakantiewoning en kwamen zo op het idee om zelf iets in die zin te ondernemen.

Vrijdag 27 maart heeft van 14 tot 22 uur aan de Lintsesteenweg 46 een opendeurdag plaats. Vanaf dan kunnen belangstellenden ook reserveren. De timing is net voor de opening van het toeristisch seizoen goed gekozen. Begin juli komt de Ronde van Frankrijk door Lier en in het najaar volgen de Sint-Gummarusfeesten. Lier heeft trouwens tal van troeven op toeristisch vlak, voor wandelaars en fietsers, shoppers en horecabezoekers.

Als toemaatje heeft Ben ook nog een eigen bier gebrouwen. Hij is trouwens al enkele jaren actief als hobbybrouwer. Het recept heeft hij zelf ontworpen en geoptimaliseerd, om het nadien bij brouwerij Den Triest te brouwen. Het is een blond hoppig bier met een alcoholgehalte van 7%. De gasten van ‘Klavertje Lier’ zullen alvast een biertje koud in de ijskast terugvinden. Meer informatie is te bekomen via info@klavertjelier.be en www.klavertjelier.be.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.