Kelly obbers, finaliste jamzz fashion model

15 jul 2014 - 19:12

Nieuws

Kelly Obbers (34) uit Lier neemt als finalist deel aan Jamzz Fashion Model 2015. De finale heeft zaterdag 28 maart 2015 in het Casino van Oostende plaats voor 2.000 toeschouwers uit eigen land en Nederland en een professionele jury.

Via facebook nam Kelly Obbers kennis van de wedstrijd. Na het insturen van enkele foto’s werd ze uitgenodigd voor de selectieronde die in Merksem plaats had. De kandidates uit ons land en Nederland moesten zich voorstellen en een fotoshoot ondergaan. Tevens werden camerabeelden gemaakt. De opnames werden naar het hoofdkwartier van Jamzz in Rusland gestuurd. Jamzz is de ontwerpster van exclusieve bruids- en avondkledij.

Daarna overleefde ze de halve finale – eveneens in Merksem – na een défilé in sportieve en avondkledij en na een uitgebreide voorstelling aan de jury. Nu is het uitkijken naar de grote finale in Oostende. Daar traden telkens 25 finalisten aan in vier categorieën: kinderen, volwassenen, volslanke en oudere dames. Per categorie is een uitgebreide prijzenpot voorzien (juwelen, make-up pakketten, reizen …).

Kelly Obbers heeft al eerder deelgenomen aan enkele missverkiezingen. Ze studeerde kantoor en verkoop aan het KTA te Lier, is samenwonend en moeder van drie zoontjes (10, 5 en 2 jaar). Ze werkt als receptioniste in het zwemparadijs de Waterperels. Wie haar wil steunen als sponsor kan contact opnemen via kellyobbers@gmail.com.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.