Katrien mertens wint culinaire wedstrijd van marnixhoeve

20 jun 2015 - 11:42

Nieuws

In de Marnixhoeve had de prijsuitreiking plaats van de originele kookwedstrijd ‘Marnix’s Taste Off’. Deze culinaire wedstrijd werd de voorbije maanden georganiseerd naar een idee van zaakvoerder Inge Raats. Van de 50 kandidaten die zich hebben aangemeld, werden er 11 weerhouden om aan de wedstrijd deel te nemen.

Aan de deelnemers werd gevraagd om op een originele en creatieve manier een voor-, hoofd- en nagerecht samen te stellen. Samen met seizoensproducten en streekgerechten, stond grootmoeders gastronomie centraal. Tevens moesten bieren van bij ons als begeleiding van het eten of verwerkt in het gerecht, gebruikt worden. De gerechten werden beoordeeld door zowel de bezoekers van de Marnixhoeve als door de leden van de vakjury, bestaande uit Walter Grootaers, Hugo Siebens, Door Van Boeckel en Karel Verschaeren.

Rekening werd gehouden met het aspect presentatie, originaliteit, creativiteit, innovatie en smaak. Bij gelegenheid van de prijsuitreiking werden alle medewerkers bedankt voor hun inzet. De punten van de jury en van de klanten lagen dicht bij elkaar. Schepen Walter Grootaers had de eer om de winnaars bekend te maken. De kookwedstrijd werd gewonnen door Katrien Mertens uit Lier. De plaatsen 2 en 3 gingen naar Ria Geukens uit Lint en naar Hedwig Verlinden uit Lier. Door toedoen van brouwerij Palm ontvingen all deelnemers een mooie prijs.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.