Karel vingerhoets etaleert artistiek talent

02 nov 2018 - 17:24

Nieuws

Tot en met zaterdag 17 november kan in galerij Art-Is-Sjok aan de Vismarkt 4-8 een bezoek gebracht worden aan de tentoonstelling met artistieke creaties van Karel Vingerhoets. De galerij is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 14 tot 18 uur.

Acteur, kunstenaar en schrijver Karel Vingerhoets wordt op 4 november 65 jaar. Bij het begin van de jaren ’90 zette hij zich aan het schilderen. Zo’n 2 jaar geleden begaf hij zich ook op het pad van de beeldhouwkunst en voor de nabije toekomst bereidt hij een dichtbundel en een soort autobiografie voor. In galerij Art-Is-Sjok exposeert hij 14 beeldhouwwerken en 14 grafische werken, die best te omschrijven zijn als ‘Art Brut’.

Wegens het grote succes wordt de muzikale revue ‘Mijn Hoed. Kroniek van een Lierse familie’ hernomen. Voorstellingen hebben plaats op vrijdag 23 en zaterdag 24 november om 20.15 uur en op zondag 25 november om 15 uur in de Jezuïetenkerk. De revue wordt opgevoerd door liefst 10 Vingerhoetsen: Herman, Johan, Karel, Frank, Dirk, Bart, Marleen, Jef, Emma en Sara en door Evelien Kevelaerts. Voor de muzikale omkadering zorgen Johan Verhelst (klarinet) en Michaël Mannes (piano). De regie is in handen van Johan De Paepe. Tickets kosten 14 euro en kunnen gereserveerd worden via www.mijnhoed.be.

Tekst: DéBé

Foto’s: Luc Peeters

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.