Kampioenenviering bij k. Lierse a.c.

03 nov 2015 - 13:14

Nieuws

In aanwezigheid van tal van leden en sympathisanten had in de parochiezaal aan de Mechelsesteenweg de jaarlijkse kampioenenviering van Koninklijke Lierse Atletiekclub plaats. Hulde werd gebracht aan tal van provinciale, Vlaamse en Belgische kampioenen en aan clubleden met een opmerkelijke dienststaat. Het hoogtepunt van de avond was de uitreiking van de gouden spikes.

Voorzitter Raymond Tibax nodigde volgende provinciale kampioenen uit om een attentie in ontvangst te nemen: Evi Theeuws (halve marathon), Dirk Vets (halve marathon), Marleen Cammers (halve marathon), Joeri Florus (400 m), Ferdinand De Backer (ver- en hoogspringen), Maria Teunen (100 m en discus), Xenia Koninckx (100 m en hinkstapsprong), Hugo Verhaegen (100 en 200 m) en Bénédicte Geudens (discus). Behaalden een Vlaamse titel: Ferdinand De Backer (hoogspringen), Maria Teunen (100 m en discus), Xenia Koninckx (100 m en hinkstapsprong) en Hugo Verhaegen (100 en 200 m). Wonnen een Belgische kampioenstitel: Maria Teunen (discus en kogel), Pascal Van der Heyden (kogel), Hugo Verhaegen (200 m) en Gert Mertens (100 km). Gert Mertens eindigde als 3de in het wereldkampioenschap 100 km en Hugo Verhaegen behaalde knappe resultaten tijdens de ‘European Masters Games’ in Nice.

Hulde werd verder gebracht aan tal van kampioenen in de diverse leeftijdscategorieën en de verschillende atletiekdisciplines. Maxime Corbiau en Jonas Vandepaer bij de jongens en Mila Tindemans en Hanne Vandepaer bij de meisjes werden gehuldigd als regelmatige crossers. Paul Celis en Marijke Jacobs zijn reeds 25 jaar lid van K. Lierse A.C. Kunnen bogen op 10 jaar lidmaatschap: Erik Caluwaerts, Michel Doms, Mieke Fonteyn, Inez Gorris, Rony Gorris, Maarten Heylen, Lawrence Kennis, Stijn Maes, Viviane Muesen, Linda Ongenae, Vic Peeters, Maryse Renson, Ilse Schorrewegen, Lieve Snoeckx, Paul-André Torrelle, Charlotte Van de Mieroop, Els Van den Bergh, Joris Van Gerwen, Werner Van Langenhove, Chantal Van Mechelen, Manuela Verbeke en Mathias Wuyts. Een gouden spike werd tenslotte uitgereikt aan: bij de heren Vincent Ons (loopnummers) en Stijn Maes (kampnummers) en bij de dames Xenia Koninckx (loopnummers) en Bénédicte Geudens (kampnummers).

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.