Jeugdtornooi en topmatch bij zvk proost Lier

29 dec 2015 - 15:04

Nieuws

ZVK Proost Lier organiseerde voor de 2de maal een indoor kersttornooi voor jeugdploegen. De U-15 en de U-17 traden aan in sporthal de Komeet in Lier. De wedstrijden van de U-13 werden betwist in sporthal de Putting in Kessel. De wedstrijdleiding was in handen van jeugdcoördinator Gert Wuyts.

Bij de U-17 werden hoge scores gehaald. Het team van Real Noorderwijk toonde zich duidelijk sterker dan Kessel United en Emblem. Bij de U-15 ging het er spannender aan toe en toonden ZVK Proost Lier en ZVC Kras Antwerpen zich duidelijk sterker dan een verdienstelijk Lyra en Grasheide. In Kessel nam ZVK Proost Lier A het in reeks A op tegen ZVC Kras Antwerpen A en Puurs. In reeks B moest ZVK Proost Lier B aantreden tegen ZVC Kras Antwerpen en Real Noorderwijk.

Vrijdag 8 januari 2016 heeft om 21.15 uur in sporthal de Komeet de topwedstrijd tegen landskampioen Halle-Gooik plaats. Om 20 uur treden de beloften aan. De matchbal wordt bij deze gelegenheid gesponsord door Martine Verdonck van Herbalife uit de Boomlaarstraat 86 in Lier. De aftrap wordt gegeven door schepen Anja De Wit. Om 18.45 uur kan in de cafetaria van de sporthal worden deelgenomen aan een VIP-diner. De inschrijvingsprijs bedraagt 45 euro voor het aperitief, het voorgerecht, het hoofdgerecht, het nagerecht en het inkomticket. Inschrijven kan via ingrid.lens@zvkproostlier.com.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.