Initiatieven van Lierse handelaars en horeca-uitbaters

26 mrt 2020 - 15:24

Nieuws

In de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus blijven ook de Lierse handelaars en horeca-uitbaters met creatieve ideeën uitpakken. Gratis leveringen aan huis, mooie kortingen, brunchmanden, kant-en-klare menu’s, online kleding passen en bestellen en zoveel meer, zijn hiervan het sprekende bewijs.

Een volledig overzicht biedt www.shoppeninlier.be. Hier wordt ook melding gemaakt van het initiatief ‘Café Solidair’. Nu al kunnen pintjes aangekocht worden bij de Lierse cafébazen, die later kunnen opgedronken worden. Handelaars die nieuwe initiatieven overwegen, kunnen deze melden via economie@lier.be zodat ze aan het overzicht worden toegevoegd.

Ondertussen kregen de Lierenaars en Hooiktenaars vanwege het college van burgemeester en schepenen een bedanking in de bus voor de inspanningen die werden geleverd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en om de veiligheidsmaatregelen nauwgezet op te volgen. De noodzaak om thuis te blijven, enkel verplaatsingen te maken voor essentiële zaken (voeding, hygiëne) en extra de handen te wassen, kan niet genoeg onderlijnd worden.

Tekst: DéBé

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.