11 jan 2018 - 10:51

Nieuws

Toneelkring ‘Hooikt Op Planken’ (HOP) brengt einde januari – begin februari 2018 in een regie van Dirk Belloy het stuk ‘Paprika uit Afrika’. De voorstellingen hebben plaats in zaal ‘Koningshof’ aan de Mechelbaan.

Sanne Van Reeth, die al bijna twee jaar als vrijwilligster in de Afrikaanse jungle werkt, is verliefd geworden op haar Afrikaanse collega Antoine met wie ze een zeer vruchtbare boswandeling heeft gemaakt. Wanneer ze op een dag haar nietsvermoedende familie laat overkomen, belanden deze van de ene rare situatie in de andere. Sanne moet elke hulp inschakelen die ze maar kan bedenken om haar ouders ervan te overtuigen dat ze niet meer terug naar huis kan omdat ze ‘heuglijk nieuws’ heeft. Mogelijk kan de ‘Paprika uit Afrika’ van Miss Boeloe Boeloe uiteindelijk alles op zijn pootjes laten terecht komen.

‘Paprika uit Afrika’ wordt opgevoerd door Marleen Hens, Rudy Croonen, Sonja Van Den Broeck, Marc Geens, Ann Van Craen, Wim De Beuckeleer, Sylvia Moins, Philip Tersago, Magda De Meyer, Donald Mouling, Karine Van Hool en Sonia Osier.

Voorstellingen zijn voorzien op zaterdag 20 en vrijdag 26 januari, donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 februari om 20 uur, evenals op zondag 28 januari om 14.30 uur.

Kaarten kosten 9 euro en zijn vanaf maandag 4 december 2017 – van maandag tot en met donderdag tussen 18 en 19.30 uur – te bekomen via 0472-30 49 40, www.toneelkringhop.be of karinevanhool@skynet.be. Het verschuldigde bedrag kan overgeschreven worden op rekeningnummer BE89 7332 2033 1385 (BIC: KREDBEBB). Gereserveerde kaarten kunnen afgehaald worden bij Marleen Wouters-Hens, Dorpsstraat 13 in Koningshooikt.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.