Herfstconcert van symfonieorkest de Lier

21 okt 2014 - 11:36

Nieuws

Zondag 16 november heeft om 15 uur in de Jezuïetenkerk het jaarlijks herfstconcert van Symfonieorkest De Lier plaats. De concertzaal is te bereiken via de Gasthuisvest 50 en de nieuwbouw van de muziekacademie.

Twee topsolisten met internationale faam zijn bij deze gelegenheid te gast in lier: Siripong Tiptan, orkestmeester van het Bangkok Philharmonic Orchestra die het vioolconcerto van Max Bruch zal uitvoeren en Benny Wiame, docent aan verscheidene conservatoria, die het trompetconcerto van Joseph Haydn brengt.

Staan verder op het programma: Finlandia van Jean Sibelius en de Peer Grynt Suites van Edvard Grieg. Kristin Heyligers,, voormalige presentatrice bij de BRT en de Koningin Elisabthwedstrijd, vertelt bij deze laatste het verhaal. Het Symfonieorkest De Lier staat onder leiding van dirigent Rik Ghesquière.

Toegangskaarten kosten 14 euro. Jongeren van 13 tot en met 25 jaar betalen 7 euro. Voor kinderen tot en met 12 jaar is de toegang gratis. Kaarten kunnen in voorverkoop bekomen worden via www.de-lier.be of via Gisèle De Craecker, 015-63 94 66 of 0477-20 87 71.

Foto’s: De Lier

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.