‘handson & partners’ andermaal in ‘top 10’ beste werkplek

28 mrt 2016 - 22:14

Nieuws

Voor het vijfde jaar op rij werd ‘Handson & Partners’ in de categorie minder dan 500 werknemers, genomineerd in de ‘Top 10’ van de ‘Best Workplaces’. De hieraan verbonden ‘award’ werd aan een delegatie overhandigd tijdens een plechtigheid in de ‘Event Lounge’ in Evere, waarbij de presentatie werd verzorgd door Hanne Decoutere (VRT). ‘Handson & Partners’ werd in 2007 opgericht door Lierenaar en huidig ‘managing partner’ Peter Van Rooy.

De ‘awards’ worden jaarlijks toegekend op initiatief van het ‘Great Place to Work Institute Belgium’, in samenwerking met de Vlerick Business School, Jobat en de ‘Personnel Managers Club’. Peter Van Rooy: ‘Het uiteindelijke resultaat steunt voor twee derden op een enquête bij de werknemers, waarbij gepeild wordt naar (1) het vertrouwen van de werknemers in het management, (2) de trots van de werknemers over hun prestaties en (3) de voldoening die ze beleven op de werkvloer. Bovendien wordt een analyse gemaakt van het personeelsbeleid, via een enquête bij het management en het HR-departement. Het resultaat hiervan wordt voor één derde in aanmerking genomen’. ‘Great Place to Work’ voert al ruim 25 jaar onderzoek uit naar uitstekende werkplekken en dit in meer dan 45 landen verspreid over 6 continenten.

‘Handson & Partners’ is een dienstverlenend bedrijf dat op het vlak van financiële diensten, controlling en accountancy, een breed scala aan diensten aanbiedt, gaande van adviesverlening tot volledige outsourcing. Het bedrijf telt vandaag 80 medewerkers, financiële experten, en heeft tal van grote bedrijven en kmo’s in het klantenbestand. De hoofdzetel bevindt zich in Kontich. Daarnaast zijn er vestigingen in Ohain, Gent, Hasselt, Turnhout en Luik.

Foto: Organisatie

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.