GUDRUN PRSENTEERT DE ‘PLANT CHOC’

03 feb 2025 - 18:52

Nieuws

Eerder hebben we gemeld dat Gudrun, marktleider inzake ontwikkeling, productie, verpakking en commercialisering van premium Belgische chocolade en truffels, tot en met 5 februari deelneemt aan de IMS (Internationale Süsswaren Messe), de internationale vakbeurs voor de sector van de zoetwaren en de snacks, in Keulen. Vorig jaar won Gudrun hier een zilveren ‘Innovation Award’ voor de UPPA-collectie. Ditmaal lanceert Gudrun er de ‘Plant Choc’, een vernieuwend assortiment met plantaardige delicatessen.

De ‘Plant Choc’ is een plant-based gamma van premium Belgische chocolade met duurzame ingrediënten en een recycleerbare verpakking. Het is een innovatief, duurzaam product en het omvat verschillende delicatessen. Daartoe behoren Poedertruffels, een zacht smeltende truffelvulling, omhuld met pure chocolade en bestrooid met een fijn laagje bitterzoete cacao, Schilfertruffels, een smeeuïge truffelvulling in een laagje donkere chocolade omringd met verse chocoladeschilfers en een assortiment van vier klassiekers met een plant-based twist. De ‘Plant Choc’ is zonder meer een heuse ontdekkingsreis voor de chocoladeliefhebber. Voor de truffels en de pralines worden enkel ingrediënten gebruikt, afkomstig van duurzame bronnen. Er bestaat een groeiende vraag naar plant-based chocolade, waarvan Gudrun één van de pioniers is op basis van het ‘More-programma’, dat bedoeld is om meer te doen voor onze planeet en de toekomstige generaties. .

Tekst DéBé

Illustratie Gudrun

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.