Gezinsvriendelijk zomerfestival in het park

28 jun 2014 - 18:09

Nieuws

Tot vrijdag 11 juli heeft in het stadspark op de plaats van het vroegere zwembad de 2de editie van ‘Zomer in het Park’ plaats. Dit gezinsvriendelijk cultuurfeest omvat andermaal een mix van muziek, theater, film, comedy, workshops en lekker eten. Plaatselijk talent komt uitgebreid aan bod.

Het zomerfestival werd ingezet met een gevarieerde pop-upmarkt. Zondag 29 juni komen ‘Toeters en Blazers’ langs en wordt om 20.15 uur met ‘Le Temps du Mois’ een muzikale reis naar de zon gemaakt. Maandag 30 juni wordt om 20.15 uur in samenwerking met cinéclub Kalliopee de film ‘The Commitments’ geschenen. Dinsdag 1 en 8 juli pakt Julie Cafmeyer om 20.15 uur uit met haar nieuwste productie ‘Het gaat niet altijd super met mij’, een mix van comedy, filosofie en theater.

Het Grote Gelijk en TG Vagevuur voeren woensdag 2, donderdag 3, zaterdag 5, zondag 6, woensdag 9 en donderdag 10 juli telkens om 20.15 uur het stuk ‘Diplodocus Deks’ op. Vrijdag 4 juli komt om 20.15 uur met ‘In Volata’ van ‘Tarantelle tot Polka ‘ aan bod. Zaterdag 5 (om 14 uur) en maandag 7 juli (om 20.15 uur) pakt ‘Ons Gedacht’ uit met de sociaal-artistieke theatervoorstelling ‘Circa Fonie’, over een circusfamilie die al jaren geen show meer opvoert.

Tijdens het Zomerfestival in het Park wordt ook speciaal aandacht aan de kinderen besteed. Woensdag 2 juli brengen ‘Theo en Ik’ om 14.30 uur leuke muziek. Zondag 6 juli staat van 13 tot 18 uur het kinderkunstenfestival ‘Supervlieg’ voor families met kinderen vanaf 4 jaar op het programma. Woensdag 9 juli volgt van 14 tot 17 uur de workshop ‘Superheld’ en vrijdag 11 juli om 15 uur het kinderconcert ‘Red’. Permanent staat een speleobox opgesteld. Oorspronkelijk was het de bedoeling een doolhof met strobalen aan te leggen, doch deze werden door onbekenden in brand gestoken. ‘De Weekdieren’ zorgen al die tijd voor een gezellig pop-uprestaurant. Het is alle weekdagen open vanaf 17 uur en tijdens het weekend vanaf 12 uur. Op zondag wordt om 10 uur een ontbijtbuffet geserveerd.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.