20 mei 2020 - 17:17
NieuwsDe gastronomische pop-upbeleving ‘Dinner On The Lake’ is aan de 5de editie toe. Van zodra de Nationale Veiligheidsraad het licht op groen zet en alvast tot het einde van september, kan op een meer in de Bartstraat in Kessel in de prachtige natuur en op het water genoten worden van een culinair festijn.
In afwachting van meer duidelijkheid van officiële zijde, krijgt het concept al helemaal vorm. Om aan de maatregelen van de overheid te voldoen, zal het wat kleinschaliger zijn dan de vorige jaren. Op een drijvende tafel kan deelgenomen worden aan een gastronomische barbecue voor maximum 24 personen. Wie het wenst kan ook overnachten in een ‘glamping’ tipi aan de rand van het water en van een uitgebreid ontbijt genieten. Voor meer info, formule, reserveren en tarieven, zie www.dinneronthetable.com.
Tekst: DéBé
Foto’s: Stijn VanDerDeelen & Ruben van Vreckem