Frituur ’t kockske gaat open op 10 februari

06 feb 2017 - 15:47

Nieuws

Vrijdag 10 februari opent Frituur ’t Kockske aan de Lispersteenweg 222 de deuren. De zaakvoerders Filip De Kock en Nadine Roevens hebben hun bekende broodjeszaak een nieuwe invulling gegeven. Frituur ’t Kockske is open op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag van 11.30 tot 13.30 uur en van 16.30 tot 21.30 uur. Dinsdag en woensdag zijn sluitingsdagen.

Filip en Nadine hebben bijna 14 jaar lang hun broodjeszaak gerund en daarbij een trouw en ruim klienteel uitgebouwd. ’s Ochtends tekenden de vaste klanten present voor het ontbijt, een tas koffie en een praatje. ’s Middags kwamen tal van passanten langs en werd geleverd in tal van bedrijven in de nabijgelegen KLMO- en industriezone. De woensdagmiddag en de vrijdagochtend spanden de schoolkinderen de kroon. Nadat de wat verderop gelegen frituur ’t Keteltje de deuren sloot, ontstond het idee om de broodjeszaak om te bouwen tot frituur. Maandag 23 januari begonnen de aanpassingswerken en kreeg het interieur een grondige opfrisbeurt. Vorige week werd de ultramoderne friteuse geïnstalleerd door de gespecialiseerde firma Perfecta uit Helchteren. Het aanbouwmeubilair werd geplaatst door Marc De Jongh uit Emblem. De gezellige verbruikzaal zal 16 comfortabele zitplaatsen tellen. Frituur ’t Kockske biedt een ruime kaart aan. Frieten worden geserveerd van mini, via klein en groot, tot maxi-formaat. Staan verder op het ‘menu’: stoofvlees, goulash, koude sauzen, tal van snacks, curryworsten, bouletten, cervela’s, mexicano’s, bitterballen, viandels, kroketten (vlees-, kaas-, kip-, garnaal- en goulash-), loempia’s, saté’s, koude schotels, bicky burgers en een echt Liers koekje. Wie zijn/haar dorst wil lessen, heeft de keuze uit een ruim assortiment frisdranken, warme dranken, jupiler en redbull.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.