Frederic caudron wint slottornooi bts

27 jun 2016 - 14:41

Nieuws

Bij Biljartclub ‘Mister 100’ aan de Lierse Grote Markt had de finale van de ‘Grote Prijs Salle d’Eau’ plaats. Het slottornooi voor de ranking van de ‘Biljart Top Sport’ (BTS) werd gewonnen door Frédéric Caudron.

Eerder had ene tornooi plaats in Sint-Niklaas (september-november 2015), Eeklo (januari-maart 2016) en Dampremy-Charleroi (maart-mei 2016). In Lier werden de halve finales gewonnen door Fédéric Caudron tegen Eddy Leppens en door Kurt Ceulemans tegen Marc Celen. In de finale haalde Frédéric Caudron het met 40 – 32 van Kurt Ceulemans, zoon van de legendarische Raymond Ceulemans en voorzitter van ‘Biljart Top Sport’. De slotceremonie werd bijgewoond door Arthur Standaert, voorzitter van de Koninklijke Belgische Biljartbond, die BC ‘Mister 100’ prees om de voorbeeldige organisatie. Frédéric Caudron is met zijn veelvoudige wereld-, Europese en Belgische titels in verschillende biljartdisciplines, één van de beste spelers ter wereld.

Ranking van de Biljart Top Sport 2016: 1 Frédéric Caudron, 2 Eddy Merckx, 3 Eddy Leppens, 4 Roland Forthomme, 5 Davy Van Havere, 6 Marco Janssen, 7 Kurt Ceulemans, 8 Steven Van Acker, 9 Peter De Backer en 10 Ronny Brants. In september gaat het nieuwe seizoen van start.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.