Filierpijnen zamelt 25.515 euro in

23 dec 2013 - 12:32

Nieuws

De driedaagse die onder het motto ‘FiLierpijnen’ georganiseerd werd voor de slachtoffers van de tyfoon Haiyan die de Filipijnen teisterde, heeft ruim 25.515 euro opgebracht. Het geld is bestemd voor de SOS Kinderdorpen die in de fel getroffen regio van Tacoblan opvang voorziet voor 1.200 kinderen die hun familie verloren hebben.

Het initiatief werd genomen door Ludo Andries en Tanguy Goetzé, die meteen de steun kregen van tal van Lierse verenigingen, scholen, belangstellenden, bekende Lierenaars en het stadsbestuur. Om de nodige fondsen te verzamelen werd een gevarieerd programma aangeboden.

Jongeren konden zich uitleven tijdens een fuif in het Moevement, terwijl in cultuurcentrum de Mol een sfeervolle ‘After Work Party’ plaats had. In dezelfde omgeving werd een grote quizavond georganiseerd.

Op de slotdag concentreerde het gebeuren zich rond het Plastieken Huis op de Grote Markt. Daar konden bijdragen van tal van activiteiten overhandigd worden aan Adriaan van den Hoof en Ronny Mosuse, ambassadeur van SOS Kinderdorpen.

Tijdens het slotevenement gingen een truitje van Vincent Kompany, een tennisracket van Yamina Wickmayer en een matchbal van K. Lierse S.K. van de hand voor in totaal 730 euro.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.