‘fiesta europa’ landt weer in Lier

25 mrt 2016 - 10:45

Nieuws

Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april strijkt ‘Fiesta Europa’ – de Europese specialiteitenmarkt – weer neer in Lier. Het kleurrijke gezelschap van internationale marktkramers zorgt drie dagen lang voor een heuse vakantiesfeer. Na Oostende is Lier de tweede stopplaats van de zomertoer doorheen Vlaanderen.

Zo’n 30 deelnemers uit 12 landen presenteren op de parking van de Gasthuisvest allerlei specialiteiten en streekproducten, die ook ter plaatse kunnen geconsumeerd worden. Het wordt alweer gezellig kuieren langs deze kraampjes of voluit genieten op een gezellig terras. De kinderen kunnen zich uitleven op enkele springkastelen en in een bewaakte CLICS-speelzone. Voor nauwelijks 2 euro kunnen ze hier een ganse dag spelplezier beleven.

Op een podium hebben dagelijks live muziekoptredens plaats. Vrijdag 1 april wordt tussen 16 en 20 uur opgetreden door ‘Duo De Muze’. Met zang en keyboard maken ze een muzikale wereldreis. Zaterdag 2 april zorgen ‘Los Perdidos’ tussen 16 en 19 uur voor gitaarklanken van Andalusië tot de Balkan. Zondag 3 april verschijnt het kleurrijke trio ‘Knappe Koppen’ tussen 13.30 en 17 uur met zang, gitaar en contrabas, zowel op het podium als tussen het publiek. ‘Fiesta Europa’ is geopend op vrijdag 1 april van 12 tot 20 uur, op zaterdag 2 april van 10 tot 20 uur en op zondag 3 april van 10 tot 19 uur op de parking van de Gasthuisvest.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.