Eerste album van elke taelman

26 jul 2015 - 10:35

Nieuws

Begin van de maand is het eerste album ‘Hemels’ van de talentvolle Lierse zangeres Elke Taelman verschenen. Het bevat 13 nummers: 7 singles die eerder zijn verschenen, enkele nieuwe, originele songs en leuke bewerkingen van gekende hits. Het album is verkrijgbaar tijdens optredens aan de promostand en kan ook via de officiële webshop bekomen worden.

Elke Taelman werd geboren te Lier op 4 december 1986. Ze is zeer sportief aangelegd, speelde en speelt nog volleybal en tennis en deed aan dansen en paardrijden. Ze nam deel aan fotoshoots en missverkiezingen en werkte gestaag aan haar zangcarrière die een aanvang nam in 2008. Ze nam deel aan de liveshow van het TV-programma ‘Can You Duet’ van VT4, ze werd tweede in de wedstrijd ‘Lets Go Lasgo’, ze won in 2009 met Bart Kaëll als mentor de tweede Muziekklas van Radio2, ze behaalde in 2011 de eerste plaats in het Kampioenschap van Vlaanderen Karaoke en ze bracht in 2012 haar eerste single ‘Een hemels Gevoel’ uit.

Ondertussen was ze een graag geziene gast in verschillende muziekprogramma’s zoals ‘Vlaanderen Muziekland’ op Eén, ‘Annes Café’ en ‘de Vlaamse Top Tien’ op Ment TV. Bij het einde van 2012 volgde een tweede single: ‘Jij bent zo anders’ en enkele andere toppers ‘Zolang er dromen zijn’ en ‘Ik zie de zon’. In 2014 werd ze uitgenodigd om op te treden tijdens het Schlagerfestival in de Ethias-Arena in Hasselt.

Volgende nummers komen voor op het eerste album: Dat hemels Gevoel, Jij bent zo anders, Zolang er dromen zijn, Sla je armen om me heen, Duizend nachten, Pierrot (een frisse bewerking van het nummer waarmee de Nederlandse zangeres Bonnie St. Claire in 1980 ene hit scoorde), Mexico, Voor altijd diep in mijn hart, Zonder jou, Wanneer ik zijn ogen keek, Als je naar mij lacht, Leeftijdsverschil, duet met Chris van Tongelen en Ik zie de zon. De volgende weken en maanden is de agenda van Elke best gevuld. Wie haar persoonlijk aan het werk wil zien, heeft hiertoe in Lier de gelegenheid op 14 augustus tijdens de Donkfeesten en op 29 augustus tijdens Lisp-Kermis.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.