Druk bijgewoonde jobdag bij van hool

24 apr 2018 - 10:09

Nieuws

Gelet op het goed gevulde orderboek, moeten bij Van Hool in Koningshooikt dringend 234 vacatures ingevuld worden. Met het oog hierop werd een groots opgezette jobdag georganiseerd. Nadat zich vooraf reeds 140 belangstellenden hadden aangemeld, verschenen op de dag zelf zo’n 250 kandidaten op het appel.

De nieuwkomers werden met de nodige honneurs ontvangen. Na de voorstelling van een bedrijfsfilm werden ze in kleine groepen rondgeleid doorheen de verschillende afdelingen. De onvermijdelijke intake-gesprekken resulteerden in de eerste contracten en zullen in meerdere gevallen nog een verlengstuk krijgen. CEO Filip Van Hool was persoonlijk aanwezig om de kandidaat-werknemers te begroeten.

Recent heeft Van Hool meerdere belangrijkje orders binnengehaald uit Duitsland (40 waterstofbussen), Noorwegen (58 dubbelgelede trambussen) en eigen land (110 chassis voor Transportbedrijf Van Moer Group, 80 kastopleggers voor Colruyt en 93 tankcontainers voor BASF). Bovendien wordt in de VSA een fabriek voor de bouw van bussen voor de Noord-Amerikaanse markt opgericht. Ingenieurs zullen hier deze bussen ontwerpen. Verder is er nood aan technisch geschoolde productiemedewerkers, aankoop- en naverkoopmedewerkers, elektriciens-monteurs, lassers-monteerders, autotechnici en bedienaars van computergestuurde machines.

Tekst: DéBé

Foto’s: Luc Peeters

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.