Driedaagse kerselaerkermis

12 jun 2019 - 19:06

Nieuws

Vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli heeft andermaal de driedaagse Kerselaerkermis plaats. Het twaalfkoppige comité heeft onder leiding van voorzitter Marc Op de Beeck alweer een rijk gevarieerd programma samengesteld. Om alles vlot te laten verlopen worden ruim 100 medewerkers ingezet. De toegang is telkens gratis.

Kerselaer Kermis gaat vrijdag 26 juli van 18 tot 21 uur van start met een grote mosselsouper. Mosselen en fieten à volonté, met kip of een koude schotel als alternatief, kosten 20 euro. Voor een kinderportie wordt 12 euro betaald. Vooraf inschrijven via info@kerselaerkermis.be of 03-480 00 53 is noodzakelijk. Vanaf 20 uur kan deelgenomen worden aan een bingoavond met tal van prijzen. Terzelfdertijd kan in de Loungebar in openlucht genoten worden van live muziek van de jaren ’80 en ’90, gebracht door dj’s. Zaterdag 27 juli wordt om 14 uur ingezet met een kaartnamiddag. Vanaf 20 uur zorgt de Prins Junior Band voor muzikale animatie. Rond 22 uur wordt de fakkel overgenomen door Pino Baresi en Wendy D’Joos. Omstreeks 23.30 uur is het de beurt aan de Romeo’s om de tent in vuur en vlam te zetten. Al die tijd wordt ook in de Loungebar muziek gespeeld door dj’s.

Zondag 28 juli gaat al om 8 uur een grote rommelmlarkt van start. Momenteel zijn reeds 300 standhouders ingeschreven. Zolang ruimte beschikbaar is, kunnen zich nog belangstellenden aanmelden. Om 12 uur hebben jonge talenten en dj’s de gelegenheid om hun kunnen te tonen op het free podium in openlucht. Dj Pierox, Umberto, Neozz, Rejax en Caspro zijn zeker van de partij. Vanaf 14 uur is allerhande kinderanimatie voorzien. Kinderen kunnen ritjes maken aan boord van een oldtimer tractor, zich uitleven op springkastelen en aan het viskraam, zich laten schminken en deelnemen aan workshops. Van 14 tot 18 uur verzorgt Ian Rothbart Charanga de sfeer tijdens de salsafuif. Om 18 uur is het optreden van Lina van The Voice voorzien. Om 18.30 uur animeren Stray Kitten en The Alleycats de rock ’n roll en country fuif. Vanaf 21 uur nemen de party en coverband Level Six met Jo Hens en Katerine Avgoustakis de fakkel over. Zaterdag en zondag zorgt het vermaarde bakkraam met hamburgers, hotdogs, belegde broodjes en andere lekkernijen, voor versterking van de inwendige mens.

Tekst: DéBé

Foto’s: Luc Peeters

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.