Donkfeesten gaan op hun elan door

10 aug 2014 - 12:45

Nieuws

Na de explosieve openingsavond was het ook op de tweede feestdag van de Donkfeesten volop sfeer en uitbundigheid. De zogenaamde ‘Donk Cover Night’ werd kleur gegeven door de Limburgse zanger Maarten Cox, de revelatie van Idool 2004 die uitpakte met tal van Nederlandstalige covers. Top of the bill was het orkest ‘The Vicious’ met leadzanger Sonny Van de Putte die de tot de nok gevulde feesttent in vuur en vlam zette.

Vandaag volgt vanaf 14 uur een grote familiedag. Er is animatie voorzien voor jong en oud. Op het programma staan ponyritten en huifkartochten, demonstraties oude ambachten en Lierse kantbewerking en het struifvogelspel. Kunstsmid Ludo Daems, auteur Ludo Geluyckens, karikaturist d’Auwe en de Lierse Bakkersbond, pakken uit met een eigen stand. De kinderen kunnen hun ogen de kost geven op de kinderboerderij, zich laten schminken of voluit onderuit gaan op het springkasteel.

Terwijl de harmonie Leo XIII voor de muzikale noot zorgt, brengen de Gipsy Horse Riders vanaf 15 uur ene spectaculaire show en worden vanaf 16 uur de voorbereidingen getroffen voor de reuze Donk-barbecue. ’s Avonds wordt feestdag nummer 3 afgesloten door het Duo Stiks en Gene Thomas.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.