Dienstencentrum ‘de waaier’ herneemt vertrouwde activiteiten

22 aug 2014 - 10:13

Nieuws

Tijdens de zomermaanden deed Dienstencentrum de Waaier het wat rustiger aan. Vanaf september worden alle zeilen bijgezet en draait de vertrouwde werking weer op volle toeren. Wie zin heeft om anderen te ontmoeten en wat gezellig bij te praten kan van 10 tot 17 uur terecht in de ontmoetingsruimte voor een drankje of het lezen van een krant. Bovendien worden meerdere leuke ontmoetingsmomenten gepland zoals een uitstap naar het Fort van Duffel, een rondje petanque of teppeschieten. Verder staan ook warme maaltijdmomenten op het programma, om niet altijd alleen te moeten eten. De jarigen van de maand mogen zich verwachten aan een gezonde versnapering.

Belangstellende kunnen in De Waaier steeds terecht voor informatie o.m. tijdens de spreekuurmomenten van de Rijkdsienst voor Pensioenen, de Federale Overheidsdienst Gehandicapten, de Sociale Dienst van het OCMW e.a. Voor wie een PC nog een geheim vormt, kan zich inschrijven voor de basiscursussen PC of internet. Vanaf september worden ook taalcursussen (Frans, Engels …) gegeven. Het aanbod maakt verder melding van cursussen hand- of naaiwerk en bewegingsactiviteiten zoals stoelturnen en fietsen op de hometrainer. Dit alles onder deskundige begeleiding.

Wie wil kennismaken met de werking van Dienstencnetrum De Waaier is vanaf 14 uur welkom op de startdag van dinsdag 2 september. Koffie en gebak staan klaar aan de Dorpsstraat 111 in Koningshooikt.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.