De zilveren knoop schenkt 3.000 euro aan borstkliniek uza

15 feb 2019 - 18:24

Nieuws

Onder het motto ‘Winterwende’ organiseerden de Dames Soroptimisten van ‘Lier De Zilveren Knoop’ een tweede aperitiefconcert in de Jezuïetenkerk. Voor een talrijk publiek werd een programma van jazz, klassieke en hedendaagse muziek aangeboden.

Het concert stond onder leiding van Mark Thijs, student aan het Lemmensinsituut en dirigent van het vocaal ensemble ‘Schola Montis’, dat gevormd wordt door jonge conservatoriumstudenten. Medewerking werd verder verleend door pianist Bart Van Caenegem, lid van de ‘Frivole Framboos’, contrabassist Jos Machtel en een jonge saxofonist van de Lierse Academie voor Muziek. Na afloop van het concert kon ene cheque van 3.000 euro overgemaakt worden aan de borstkliniek van het UZA, dat mensen met borstkanker begeleidt op medisch, maatschappelijk en psychologisch vlak.

Op 15 maart organiseren de Soroptimisten van ‘De Zilveren Knoop’ om 20 uur in cultuurcentrum Vredeberg de komische show ‘Burn Out voor Beginners’ van Arnout Van den Bossche. De opbrengst hiervan is bestemd voor het weeshuis ‘Osjosma’ in Haïti.

Tekst: DéBé

Foto: Luc Peeters

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.