Creatieve opwarmer voor ‘broeihaard kunstenfestival’

17 jan 2016 - 12:50

Nieuws

Vrijdag 8 en zaterdag 9 april organiseert Artafact, het artistiek project van jeugdhuis De Moeve, het ‘Broeihaard Kunstenfestival’ in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans. Creatieve en artistieke jongeren krijgen de gelegenheid om hun werk te tonen aan het grote publiek, nauw contact te leggen met andere vindingrijke jonge artiesten en begeleid te worden door professionele coaches. Bij wijze van opwarmer had in een winkelpand in de Antwerpsestraat al een ‘try out’ plaats.

Tal van creatieve jongeren waren hier present. Julie Mughunda bracht enkele poëtische pareltjes, Dorian Van Etterbeeck pakte uit met enkele nieuwe liedjes, net zoals Zazou Hernalsteen en Sebastiaan Simoens, die eveneens de muzikale toer opgingen. Joren De Weerdt toonde een selectie van foto’s. Pim Dirickx showde illustraties van zelfgezeefdrukte T-shirts, Irma Janssens beeldend werk en Sarah Van Dyck tekeningen en illustraties.

Jongeren tussen 15 en 29 jaar kunne zich tot vrijdag 5 februari via an-sofie@moeve.be, 0497-94 75 53 en www.broehaard.be, nog inschrijven voor het ‘Broeihaard Kunstenfestival’. Alle kunstvormen en media zijn welkom: muziek, woord, dans, performances, beeldende kunst, fotografie, installaties, video en allerhande combinaties.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze Cookie Policy en Privacy Policy.

OKMeer informatie.