ZVK PROOST LIERSE HOUDT ‘CLUB 99’ BOVEN DE DOOPVONT

In de historische omgeving van het Spui had in aanwezigheid van tal van genodigden een bijeenkomst plaats van de ‘Club 99’, de businessclub van ZVK Proost Lierse. In een aangename en ontspannen sfeer gaan vriendschap, zin om zaken te doen en sportieve belangstelling hier hand in hand samen. Van zodra het 99ste lid zich gemeld heeft, mag één van de leden bij lottrekking een ballonvlucht maken.

De aanwezigen werden welkom geheten door voorzitter Tim Van Keer, die de bestuursleden van de ‘Club 99’ voorstelde. Guido De Vos van de firma Baken stond aansluitend even stil bij het opzet en de essentie van de businessclub. De ‘Club 99’ wil een forum bieden aan sportieve ondernemers om in een aangename sfeer onderling zaken te doen en te netwerken. Volgens Nicolas Van Dyck van Remeha onderscheidt de ‘Club 99’ zich door haar eigenheid duidelijk van andere businessclubs. In het bijzonder verwees hij naar de vernieuwde website, die over enkele dagen operationeel zal zijn. Er komt een opgewaardeerde website over ZVK Proost Lierse met o.m. de voorstelling van de spelers, de ploegen, verslagen, de kalender, de jeugd, activiteiten en evenementen en dit vanuit een interactieve benadering.

 Daarnaast wordt ook een website voorzien voor de leden van de ‘Club 99’. Deze bevat informatie over de leden, hun bedrijfsactiviteiten, sponsor-evenementen en aangeboden voordelen. Werner Mens van Fintro en van de B&B Frimethe in Vremde introduceerde de nieuwe ‘Loyality-Kaart’, waarvoor een éénheidstarief van 1.500 euro geldt. Deze kaart biedt tal van voordelen. De houders hebben toegang tot de voor hen voorbehouden website, waarlangs ze interactief zaken kunnen doen. Ze kunnen deelnemen aan 4 gratis events: een eerste bijeenkomst op een historische locatie in het voorjaar; de voorstelling van de ploeg bij aanvang van het nieuwe seizoen in het Elzenhof. Voor het seizoen 2017-2018 !s deze gepland op 7 september 2017; de ‘vroege’ nieuwjaarsreceptie op 27 november 2017 en een feestelijke après-ski bijeenkomst op 27 maart 2018 op de skipiste in Wilrijk.

Daarnaast hebben ze voor 37 euro per persoon toegang tot 7 netwerk-dinners in de Komeet. Tenslotte zijn er tal van collega-ondernemers die onder de vorm van kortingen, geschenkenbons e.d.m. voelbare voordelen aanbieden. Als één van de genodigden op de avond verwees Kristel Van Loon van de vzw Vwala naar 2 evenementen die er spoedig aankomen. De Pallieter derny-race van 1 mei, waarvoor uitzonderlijk nog VIP-arrangementen kunnen bekomen worden en de 6de editie van Lier centraal, het zomers muziekfestival dat van 6 juli tot 24 augustus weken lang de donderdagvond van 19 tot 23 uur op de Grote Markt plaats heeft. In zijn slotwoord bedankte Tim Van Keer de talrijke aanwezigen en de sponsors. Tevens verwees hij naar de brochure die samengesteld werd om de ‘Club 99’ te promoten.

Tekst: DéBé

Foto's:RM

Begindatum: 
donderdag, 27 april, 2017
Einddatum: 
dinsdag, 27 maart, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK