ZVK PROOST LIERSE BEGINT AMBITIEUS AAN SEIZOEN

Aan de vooravond van het nieuwe seizoen werd ZVK Proost Lierse in het stadhuis voorgesteld. De club die gekenmerkt wordt om haar realistische aanpak, kijkt met de nodige ambities uit naar de nieuwe campagne. Even goed doen als tijdens het seizoen 1017-2018 is het vooropgestelde doel.

Manager Patrik Martin verwees in zijn toespraak naar de stage die van 10 tot en met 12 augustus ditmaal in  Lier werd gehouden en waar pittige trainingen werden afgewisseld met teambuilding en enkele leuke activiteiten. Na oefenwedstrijden bij La Louvière (1-4 winst) en thuis tegen ZVK Meeuwen (8-0), volgde op 31 augustus te Supercup tegen het superieure Halle Gooik. Spreker blikte nog even terug op het seizoen 2017-2018 dat een 5de plaats en de finale van de beker van België opleverde. Hij dankte iedereen betrokken bij de werking  van de club voor de schitterende resultaten. Enkele spelers verlieten de club (Yawad, Zaaf, Mageren), maar andere sterkhouders kwamen in de plaats. Via ‘connect events’ en ‘connect on tour events’, worden tal van activiteiten voor de leden van de Business Club voorzien.

Voorzitter Tim Van Keer bevestigde dat het familiale karakter van de club ten alle prijze zal behouden blijven. Ook hij verwees naar de rechtmatige ambities in de competitie en de beker. Na de vele troeven die Lier aks stad te bieden heeft te hebben benadrukt, vestigde burgemeester Frank Boogaerts de aandacht op de inspanningen die geleverd werden op sportgebied. Zo werd de atletiekpiste heraangelegd, komt er een bijkomende sporthal op de site van het Koninklijk Atheneum en een nieuwe gymzaal op de campus van het Atheneum Louis Zimmer. De onteigeningsprocedures voor de Hoge Velden – waar terreinen voor de jeugdvoetballers komen – worden onverdroten verder gezet. Ondertussen werd ook een regeling getroffen voor het gebruik van de jeugdterreinen in Kessel.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
zondag, 9 september, 2018
Einddatum: 
zondag, 9 september, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK