ZVK PROOST LIERSE – FT ANTWERPEN 2-5

Met de komst van FT Antwerpen, beleefde zaalvoetbal minnend Lier en ZVK Proost Lierse in het bijzonder andermaal een sportieve hoogdag. Ondanks de aanwezigheid van meerdere vaste waarden in beide kampen, waren de ruim 500 toeschouwers getuige van een genietbare partij die verdiend door de bezoekers werd gewonnen.

Vooraf genoten 75 deelnemers van een uitgebreid diner in de aangrenzende cafetaria. De wedstrijd kende in de beginfase een evenwichtig verloop. De eerste kans was voor thuisspeler Kasmi. Op de 8ste ‘ wist Zouggaghgi de ban te breken voor de bezoekers (0-1). Amper 1’ later wist Nesen de voorsprong van de Antwerpenaars te verdubbelen (0-2). Nadat Van Endert op de 14’ net te laat kwam om ene voorzet succesvol te verlengen, gingen de bezoekers met een 0-2 voorsprong de rust in.

Bij het begin van de tweede helft voerde ZVK Proost Lierse de forcing, maar het botste op een knappe doelman El Boujadani die meerdere doelpogingen pareerde. Bovendien had hij het geluk aan zijn zijde, toen Van Endert de binnenkant van de paal trof. Toch lukte Kaslmi uiteindelijk de aansluitingstreffer (1-2). De lokale vreugde was evenwel van korte duur, want achtereenvolgens op de 26’ en de 28’ liepen de bezoekres verder uit via Nesen (1-3) en Sabati (1-4). Op de 36’ lukte Zouggaghi enen 5de doelpunt voor de Antwerpenaars. In de slotfase kon de debuterende Neukermans nog milderen tot 2-5.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
vrijdag, 10 november, 2017
Einddatum: 
vrijdag, 10 november, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK