ZOMERSCHILDEREN IN LIER EN HET PALLIETERLAND

Voor de 17de maal organiseren Lier en het Pallieterland elke dinsdag tijdens de maanden juli en augustus van 10 tot 17 uur sessies zomerschilderen op diverse locaties. Kijklustigen kunnen de kunstenaars in openlucht komen bewonderen en met hen een praatje slaan over hun manier van werken.

De locaties zijn vaak echte parels uit de regio. Het initiatief spreekt telkens ruim 100 kunstenaars uit heel Vlaanderen aan. Ze werken met hun eigen materialen en in hun eigen, vertrouwde stijl. Deelnemen is gratis, maar vooraf inschrijven verplicht. Dit kan bij Toerisme Heist-op-den-Berg, tel. 015-25 15 82 of toerisme@heist-op-den-berg.be.

De kunstschilders zijn te bewonderen op volgende locaties: 1 juli: de tuin in de Valleistraat 2B in Wiekevorst; 8 juli: Ter Speelbergen in de Peredreef in Beerzel; 15 juli: de Grote Markt in Lier; 22 juli: het Beekpark in Nijlen;  29 juli: het Statiionsplein in Berlaar; 5 augustus: het kasteel en het park De Locht aan de Liersesteenweg 44-46 in Duffel; 12 augustus: het Fort aan de Donderheide in Koningshooikt; 19 augustus: de tuin, Zag 35 in Putte en 26 augustus: een private locatie in Heist-op-den-Berg, waar bezoekers niet toegelaten zijn.

Begindatum: 
dinsdag, 1 juli, 2014
Einddatum: 
dinsdag, 26 augustus, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK