WORKSHOP "WENSKAARTEN MAKEN" IN HET SINT-URSULA-INSTITUUT

Leerlingen van het Sint-Ursula-instituut, hebben voor hun eindwerk, Marketing en Ondernemen, de kans gekregen om een minionderneming op te starten met hun klas. Zij verkopen voornamelijk wenskaartjes, waaronder ook heel wat handgemaakte kaartjes. Nu zij richting het einde van het schooljaar gaan, organiseren ze een evenement op voetbalclub Bacwalde te Boechout op woensdag 4 mei vanaf 19u.

Workshop

Om het schooljaar goed af te sluiten organiseren ze met Greetings&Art een evenement. Tijdens het evenement zult u een workshop ‘wenskaarten maken’ volgen. Die zal gegeven worden door hannedlettering. Hierbij kan u uiteraard ook iets drinken en achteraf ook nog extra wenskaarten kopen om de onderneming te steunen. Deelname aan deze workshop kost 20 euro.

Inschrijven

De inschrijvingen voor de workshop organiseren we via mail. Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar. Wees er dus snel bij! Om in te schrijven hoeft u alleen een mailtje te sturen naar volgend mailadres: official.greetings.art@gmail.com 

Contact 

Voor meer info kan u altijd terecht op onze Instagrampagina: greetings_and_art of via onze website greetingsandart.weebly.com.

Hopelijk tot woensdag!

Het Greetings&Art team

Tekst: RM

Foto: Sint-Ursula-Instituut

 

Begindatum: 
woensdag, 4 mei, 2022
Einddatum: 
woensdag, 4 mei, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK