WINTERCONCERTEN IN DE COLIBRANT

Reeds voor de zevende maal organiseert de Sociëteit van de Schaepshoofden tijdens de periode van oktober tot februari, de vermaarde winterconcerten in de sfeervolle Colibrant. Ze starten telkens om 11 uur en worden gevolgd door een drink, waarbij de Sociëteit gratis hapjes aanbiedt.

Een abonnement voor de vier concerten kost 40 euro. Afzonderlijke tickets kosten 12 euro.

Zondag 20 oktober opent het ensemble ‘Quintessence’ het seizoen 2013-2014. Het ensemble wordt gevormd door vijf jonge rasmuzikanten: Nicloas Callot (piano), Laura Groenstein-Hendriks (altviool), Jos Teeken (cello), Eva Stegeman en Eline Pauweks (viool).

Zondag 17 november concerteren Hanna Grociak (harp), Ernest Maes (hoorn) en Erwin Van Bogaert (piano).

Zondag 19 januari is het de beurt aan de jonge, getalenteerde pianiste Ellen De Cock, die studeerde aan het Koninklijk Muziekconservatorium en lerares piano is aan de Lierse Muziekacademie.

Zondag 16 februari tenslotte brengen Sandra Paelinck (mezzosopraan) en Veerle Bosmans (piano), een concert waarin naast de muzeik, de lach de boventoon voert.

                                                                 KERSTCONCERT

Donderdag 12 december heeft om 20.30 uur in het historische Spui, het clublokaal van de Sociëteit van de Schaepshoofden, een uniek kerstconcert plaats. Medewerking wordt verleend door Vera Van Eyndhoven (dwarsfluit), Karen Peeters (harp), Stijn Verrelst (gitaar) en Willem Van de Weerd (piano).

De aanwezigen kunnen mee oude Vlaamse kerstliederen zingen. Een toegangskaart kost 15 euro, hapjes inbegrepen. In het Spui kunnen maximum 70 personen toegelaten worden. Snel wezen is dan ook de boodschap!

 Meer info kan bekomen worden via marcstubbe@skynet.be. Betaling is mogelijk op rekeningnummer 733-0514691-39 van de Sociëteit van de Schaepshoofden.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK