WINKELEN EN FEESTEN TIJDENS ‘BOULEVARD GOMMAAR’

Zaterdag 13 en zondag 14 september wordt in de Rechtestraat, de H.-Geeststraat, de Berlaarsestrraat en de Berlarij, voor de derde maal ‘Boulevard Gommaar’ georganiseerd. Het is de opvolger van de braderie ‘Van Brug Tot Brug’ die aan vernieuwing toe was. Volgens de nieuwe formule kunnen de bezoekers op een aangename manier winkelen en feesten combineren.

Volgens Karen Vrancx gaat de animatie in de verkeersvrije straten zaterdag 13 september om 14 uur van start. Tot 20 uur zijn optredens voorzien van Tomy Kiko, een ballonnenclown, Comme chez Armoci en la Bella Rosa, die straatsketches brengen, de straatmuzikanten Les Busiciens, los Zapperos en de Lierse Keersters. Ook De Koninck karavaan paradeert langs de boulevard.

Zondag 14 september valt er opnieuw flink wat te beleven tussen 14 en 18 uur. Naast de meeste groepen van dag één, zijn nu ook de Muga Fanbfare, de steltenloopsters Zita en Fleur en de Harley Maskers, op post. In samenwerking met buurtwerking Het Looks, de Sociëteit van de Schaepshoofden en de Chiro, wordt ‘Boulevard Gommaar’ afgesloten met een stoet.

Begindatum: 
zaterdag, 13 september, 2014
Einddatum: 
zondag, 14 september, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK