WIJNPROEVERIJ EN –VERKOOP VOOR HET GOEDE DOEL

Voor het tweede jaar op rij organiseren Dominic Van Oosterwyck en zijn partner Sylvie Stuyck een proeverij en verkoop van Zuid-Afrikaanse wijnen ten voordele van de Mc Gregor Waldorfschool.  Deze hebben plaats op zondag 23 november van 14 tot 18 uur in zaal D’Open Poort aan de Berlaarsesteenweg.

Ter plaatse kan men proeven van 19 Zuid-Afrikaanse wijnen en ze ook bestellen. De bezoekers kunnen ook genieten van een bord met 3 Zuid-Afrikaanse tapa’s met een glas Zuid-Afrikaanse wijn. De opbrengst gaat integraal naar de renovatie van het internaat voor jongens en meisjes van de Mc Gregor Waldorfschool.

Het betreft een Steinerschool waar vooral kinderen uit de townships kwalitatief goed onderwijs volgen. Er is een kleuter-, een lagere- en een middelbare school, waar zo’n 160 leerlingen les volgen. Een deel van de leerlingen zitten op internaat, daar ze ofwel te ver af wonen, ofwezl geen ouders meer hebben. Het internaat is dringend aan renovatie en uitbreiding toe. Vandaar de proeverij en de verkoop van Zuid-Afrikaanse wijnen.

Dominic en Sylvie hebben de school al driemaal bezocht. Ze hebben ook al tweemaal gedurende een week vrijwilligerswerk verricht en kunstprojecten opgezet met de kinderen van de lagere school. Ze hopen volgend jaar terug te kunnen gaan en opnieuw als vrijwilligers een week aan de slag te kunnen gaan.

Begindatum: 
zondag, 23 november, 2014
Einddatum: 
zondag, 23 november, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK