WIE WIL ZORGCLOWNS FINANCIEEL STEUNEN?

‘De Zorgclowns & Compagnie’ willen een magisch moment van verlichting brengen bij kinderen en volwassenen bij een ziekte of een beperking. Een clown brengt geregeld een bezoek aan de patiënten van het H.-Hartziekenhuis in Lier. Omdat clowns best als duo optreden, worden de nodige financiële middelen gezocht om een tweede clown in dienst te nemen.

Het bezoek van een clown heeft een heilzame invloed op de patiënt. Een lach zorgt voor zuurstof, de ontmoeting werkt stressverlagend, kinderen slapen en eten beter en er ontstaat een betere communicatie tussen patiënt en zorgverleners. Om een tweede clown in het H.-Hartziekenhuis te kunnen inzetten, wordt een beroep gedaan op particulieren en bedrijven om het project financieel te ondersteunen.

Dit kan op diverse manieren. Via een éénmalige of een maandelijkse donatie, het adopteren van een clown voor een bepaalde periode, het steunen van een specifiek project of het verlenen van ondersteunende diensten of middelen (zoals juridische of boekhoudkundige hulp, bureaumateriaal …). Bijdragen kunnen overgeschreven worden op rekening nummer BE36 5230 8088 8981. Meer informatie is te bekomen via info@zorgclowns.be, www.zorgclowns.be of 0477-81 36 62.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
zondag, 7 mei, 2017
Einddatum: 
zondag, 7 mei, 2017

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK