"WHAT MATTERS TO YOU" IN HET LIERSE H.-HARTZIEKENHUIS"

In het internationaal kader van "What Matters To You", een actie die jaarlijks doorgaat op 6 juni, werd ook in het Lierse H.-Hartziekenhuis een verrassing gepland. Op die dag wordt alle extra aandacht die zorgverleners geven aan hun patiënten in de kijker gezet en gevierd.
Op maandag 4 juni heeft het H.-Hartziekenhuis een exclusieve voorvertoning van het nieuwe toneelstuk 'Kale bomen ruisen niet' van theatergezelschap 'De Seine' op poten gezet. De opvoering was een verrassing voor patiënt Luc Caeyers, die deel uitmaakt van de productie en wegens ziekte de vertoningen niet zal kunnen bijwonen. De voorstelling was een complete verrassing voor hem. Regisseur Herman Boets had stiekem gepolst bij de directie van het ziekenhuis of het mogelijk was een voorvertoning aldaar te kunnen organiseren. Het licht stond direct op groen en niet alleen Luc maar ook andere patiënten konden genieten van dit leuk extraatje.
"Het ziekenhuis vindt het belangrijk om die extra aandacht te geven naast de zorgen die we bieden", aldus algemeen directeur dokter An De Cuyper. "Door patiënten zoals Luc op te beuren met een simpele daad, bezorgen we ze niet alleen een leuke dag, maar het bevordert tevens het genezingsproces". Dit past precies in het filosofisch kader van het H.-Hartziekenhuis van Lier.
'Kale bomen ruisen niet' is een toneelstuk dat gaat over twee vrouwen die voor een caravan praten over koetjes en kalfjes maar tevens over de meer serieuze zaken van het leven. De première vindt plaats op zaterdag 23 juni in het Stadspark van Lier.
 
Tekst: KH
Foto: De Seine
Begindatum: 
vrijdag, 8 juni, 2018
Einddatum: 
zaterdag, 23 juni, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK