VOORZITTER LIERSE KEERSTERS KIEST VOOR NV-A

Opnieuw kiest een bekend Liers gezicht voor N-VA Lier-Koningshooikt . Karel ‘Charlie’ Michielsen, al jaren voorzitter van de Lierse Keersters,  kandideert  op de  N-VA-lijst  bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober .
 
De Lierse Keersters is de alom gekende vereniging die  de folklore van de stad in ere houdt. In hun zwarte outfit met wit schortje reinigen  de dames symbolisch de straat  met hun bezem met rode en witte linten.
 
“De voorbije jaren heb ik de verandering aan het werk gezien in mijn stad. Als je erbij bent op zowat elke feestelijke gebeurtenis , ontmoet je ook de mensen achter dat goede beleid. Met de N-VA-bestuurders klikte het. Zowel lokaal als nationaal heeft de N-VA mij overtuigd. Ik was al lang lid, nu wil ik als kandidaat mijn steentje bijdragen”,  vertelt Karel Michielsen.

 

“ Na Maurits De Smedt ,  voorzitter van de Moedige Bootvissers en deze  van de Hooiktse Dorpsraad Dirk Frans kiest opnieuw een bekend gezicht uit ons verenigingsleven voor de N-VA. Allemaal geëngageerde mensen die gaan voor een bruisend Lierke Plezierke. Zo wordt onze lijst een mooie weerspiegeling van ons Lierse DNA “  reageert   lijsttrekker Frank Boogaerts.

 

Tekst: LR

Foto: RM

Begindatum: 
donderdag, 7 juni, 2018
Einddatum: 
donderdag, 7 juni, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK