VOORSTELLINGEN LCC APART AANGEKONDIGD

Gelet op de meer dan bekende omstandigheden gaat het Liers Cultuurcentrum voor het najaar 2020 geen allesomvattende brochure uitgeven, waarin alle voorstellingen van het volledige seizoen worden aangekondigd. Er komt ook geen vaste startdag voor de verkoop van tickets.

Zodra een artiest groen licht geeft, worden alle voorstellingen apart bekend gemaakt. Tevens wordt aangekondigd vanaf wanneer tickets kunnen worden aangekocht. Wie een UiTpas heeft, geniet de gebruikelijke korting. Wie op de hoogte wenst te blijven van het aanbod, kan dit via de nieuwsbrief van het LCC, www.lierscultuurcentrum.be of via de sociale media (facebook en instagram). Tijdens de week die voorafgaat aan een voorstelling, krijgen alle kopers van een ticket een mail met concrete informatie en een overzicht van de op dat moment geldende maatregelen.

Sinds begin juli gelden voor het LCC nieuwe openingsuren. Maandag, vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen zijn sluitingsdagen. Tijdens schoolvakanties is het LCC open op dinsdag, woensdag en donderdag van 9 tot 12 uur. Buiten schoolvakanties is dit het geval op dinsdag en woensdag van 13 tot 16.30 uur en op donderdag van 13 tot 19 uur. 1 uur voor de voorstellingen is het eveneens open. Tot 30 september kunnen de belangstellenden nog terecht in de zomerbar van ‘La Cantina’.

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
donderdag, 30 juli, 2020
Einddatum: 
woensdag, 30 september, 2020

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK