VLAAMS BELANG GAAT MET VERTROUWEN NAAR GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het Vlaams Belang Lier-Koningshooikt verwees voorzitter Bart Verhoeven naar de ‘beloofde veranderingen die er niet zijn gekomen’. Het Vlaams Belang is een partij die trouw blijft aan haar idealen. De afdeling blikt met vertrouwen vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018.

Steeds volgens Bart Verhoeven ‘steeg het aantal leegstaande winkelpanden in Lier met 40%; kent de stad 60% meer leefloners; moet wekelijks 3 tot 4 ton sluikstort opgeruimd worden; werd in 2014 een bijkomende afvaltaks ingevoerd; mogen de bewoners van WZC Paradijs in 2018 in vergelijking met 2013 2.555 euro meer jaar meer betalen; steef de armoedeindex in Lier van 6,9% in 2013 naar 14,2% in 2016 en nam het aantal vreemdelingen toe met 20%’.

Het Vlaams Belang zal verder constructieve voorstellen blijven indienen. De voorzitter vroeg de leden en de sympathisanten om de boodschap van het Vlaams Belang verder uit te dragen. In het vooruitzicht van de gemeenteraadsverkiezingen maakte hij de Top 5 van de lijst bekend. Naast lijsttrekker Bart Verhoeven (1), zijn de eerstvolgende plaatsen bestemd voor Ella Cornelis (2), Walter Mariën (3), Luc Van Oosterwijck (4) en Heidi Van den Bergh (5). Jan Van Gorps fungeert als lijstduwer.

Tekst: DéBé

Foto's: RM

Begindatum: 
zaterdag, 13 januari, 2018
Einddatum: 
zaterdag, 13 januari, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK