VIBRAFOON CENTRAAL TIJDENS LIER JAZZ FESTIVAL

Dinsdag 10 november heeft vanaf 20 uur op de cultuurcampus van Lier en meer bepaald in de Jezuietenkerk en in het Zwartzustersklooster het Lier Jazz Festival 2015 plaats. Op 5 podia wordt opgetreden door 13 bands en zo’n 130 muzikanten. De zakelijke en artistieke leiding is andermaal in handen van Han Flintrop.

Voor deze zesde editie wordt een schitterende mix aangeboden van lokaal en internationaal talent, bekende en nieuwe jazzmuziek, jonge en oudere artiesten, vaste waarden en nieuwe ontdekkingen. Eén van de vaste waarden is de jubilerende ere-gast Bram Weijters uit Antwerpen, die voor de vijfde opeenvolgende maal present is. Hij viert zijn jubileum op 3 verschillende podia: met de BigBand Lier, met zijn eigen kwartet waartoe ook Carlo Nardozza, Piet Verbist en Lionel Beuvens behoren en met The Hamster Axis of the One-Click Panther.  Als nieuwe ontdekking wordt de vibrafoon als bijna vergeten instrument op 3 podia verwelkomd. Veerle De Keuster treedt op met de BigBand Lier, Wim Segers met Compro Oro, terwijl ook de vibrafoonsolist bij uitstek Bart Quartier op de affiche prijkt.

Voor een fantastische slotact zorgen The Master Axis of the One-Click Panther. Voor hun set Small Zoo worden ze bijgestaan door dEUS zanger Mauro Pawlowski. Voor de techniek zorgen leerlingen van de TSM-scholen, terwijl het onthaal wordt verzorgd door leerlingen van Sint-Ursula. Tickets kosten 13 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Ze zijn te verkrijgen in het Liers Cultuurcentrum, bij Groove Music Shop aan de Antwerpsesteenweg, bij Noton Piano’s in de Berlarij en bij het secretariaat van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans.

Begindatum: 
dinsdag, 10 november, 2015
Einddatum: 
dinsdag, 10 november, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK