VERNIEUWDE SPAR DUFFEL OPENT MET NIEUWE ZAAKVOERDERS

Na een maand sluiting wegens verbouwingswerken gaat de vernieuwde Spar aan de Mijlstraat 53 in Duffel, donderdag 16 juni opnieuw open. Naast een frisse look werd ook het assortiment verse producten uitgebreid. Yannick Van Elst en Sophie Nuyens zijn de nieuwe, zelfstandige zaakvoerders. Ze worden bijgestaan door 6 vaste medewerkers en door jobstudenten op drukke momenten.

De nieuwe zaakvoerders runden voordien de Spar in Koningshooikt. Deze familiezaak ging in 1935 van start, toen Yannick’s overgrootvader begon met een beenhouwerij. In 1969 werd deze uitgebreid tot kruidenierszaak en in 1981 tot een volwaardige supermarkt. Als jobstudent stak Yannick vanaf zijn 15 jaar al een handje toe, om na zijn middelbare studies zijn ouders in de zaak bij te staan. Via avondonderwijs volgde hij een opleiding als slager, om in de voetsporen van zijn grootvader de beenhouwerij van de supermarkt te leiden. In 2021 werd de zaak van de ouders overgenomen. 

In Duffel stappen ze in een moderne buurtwinkel met een grotere winkeloppervlakte, die een grondige remake kreeg. De Spar in Duffel was altijd gekend om de kwaliteit van de bakkerij, waar nu nog het uitgebreide gamma vers vlees en de huisbereide gerechten uit de beenhouwerij worden aan toegevoegd. De winkel behoort tot de Colruyt Group, die de zorg om het milieu hoog in het vaandel voert. Zo is de CO2-uitstoot van het koelsysteem 90% lager dan een traditionele koelinstallatie. Woensdag 15 juni heeft van 18 tot 21 uur een feestelijke openingsrecpetie plaats. Tijdens de openingsweek zijn mooie kortingen voorzien en kunnen gratis producten bekomen worden om het vernieuwde versassortiment aan de klanten voor te stellen. 

De Spar Duffel, Mijlstraat 53, is open van dinsdag tot en met vrijdag van 8 tot 18.30 uur, op zaterdag van 8 tot 18 uur en op zondag van 7.30 tot 17 uur. 

Tekst: DéBé

Foto: SPAR

Begindatum: 
dinsdag, 14 juni, 2022
Einddatum: 
dinsdag, 14 juni, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK