VERNIEUWDE ALDI OP LISP OPENT ZATERDAG

Zaterdag 4 augustus opent de volledig vernieuwde ALDI-winkel aan de Lispersteenweg 398 in Lier. Het nieuwe winkelconcept kwam er na bevraging van de klanten. Meer dan voorheen wordt de nadruk gelegd op verse producten zoals brood, groenten en fruit. De kwaliteitsproducten worden aangeboden aan de voordelige ALDI-prijs.

De vernieuwde ALDi-winkel omvat een uitgebreide broodafdeling, een versmarkt groenten en fruit, een nieuwe winkelindeling, nieuw meubilair en heldere ledverlichtiung. De broodafdeling die fors wordt uitgebreid, bevindt zich vooraan bij de ingang van de winkel. Met grote pancartes en fotopanelen wordt winkelen bij ALDI nog comfortabeler en éénvoudiger dan voorheen.

De ALDI-winkel aan de Lispersteenweg heeft een oppervlakte vabn 1.200 vierkante meter, telt  1.250 artikelen in het vast assortiment, beschikt over 120 parkeerplaatsen en is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 19 uur.  Het komende anderhalf jaar worden alle 450 Belgische ALDI-winkels omgevormd volgens het nieuwe winkelconcept. In 2018 gaat het om 167 winkels. Voor de moderniseringsoperatie wordt liefst 350 miljoen euro uitgetrokken. Naast de huidige 6.500 medewerkers, zullen nog 450 nieuwe krachten worden aangeworven.

Tekst: DéBé

Foto: ALDI

Begindatum: 
donderdag, 2 augustus, 2018
Einddatum: 
donderdag, 2 augustus, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK