Verkeersmaatregelen tijdens heraanleg Pastoriestraat van 10 januari t/m 30 juni

Op maandag 10 januari start aannemer Bruggeman-Maes met de werken voor de heraanleg van de Pastoriestraat. Als alles vlot verloopt zijn de werken eind juni 2022 klaar. Meer info op www.lier.be/pastoriestraat.

 

  • Afsluiten Pastoriestraat vanaf maandag 10 januari om 9 uur. Opgelet: er zijn ook nutswerken bezig aan Berlaarsesteenweg 76, hiervoor is éénrichtingsverkeer voorzien in de Pastoriestraat. Dit éénrichtingsverkeer vervalt van zodra de werken voor de heraanleg starten en de Pastoriestraat wordt afgesloten. Info: www.lier.be/berlaarsesteenweg.
  • Beemdstraat wordt opengesteld voor verkeer in 2 richtingen, doodlopend thv Pastoriestraat, vanaf maandag 10 januari om 9 uur.
  • Rijrichting Maasfortbaan tussen Veemarkt en Pastoriestraat wordt omgedraaid vanaf maandag 10 januari. In dit gedeelte van de Maasfortbaan geldt op maandag 10 januari een parkeer- en stilstaanverbod tot het ogenblik dat de rijrichting is omgedraaid.
  • Vanaf maandag 17 januari wordt éénrichtingsverkeer, uitgezonderd fietsers, ingesteld op de Berlaarsesteenweg tussen R16 en Kroonstraat, vanaf 9 uur. Verkeer richting centrum is toegelaten. Omleiding wordt voorzien via Paul Krugerstraat, Hoogveldweg en R16.
  • Op de Berlaarsesteenweg (binnen de Ring) geldt op maandag 17 januari een parkeer- en stilstaanverbod tot het éénrichtingsverkeer is ingesteld.
  • Op de Ring (R16) wordt gedurende de ganse periode van de werken een blauwe zone ingesteld van maandag t/m vrijdag, tussen 8 en 17 uur.
  • Op donderdag 30 juni 2022 geldt een parkeer- en stilstaanverbod in de Maasfortbaan, tussen Veemarkt en Pastoriestraat en op de Berlaarsesteenweg (binnen de Ring) om enerzijds de rijrichting in Maasfortbaan terug te kunnen normaliseren alsook het éénrichtingsverkeer op de Berlaarsesteenweg uit dienst te kunnen stellen.

Info

Meer verkeersberichten op www.lier.be/verkeersberichten 

info@lier.be

tel. 03 8000 300

 

Begindatum: 
maandag, 10 januari, 2022
Einddatum: 
donderdag, 30 juni, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK