Verkeershinder op dinsdag 5 en 12 februari

De werken voor de nieuwe gym- en danshal op site Atheneum Lier – campus Louis Zimmer zijn gestart. De nieuwe gym- en dansinfrastructuur moet klaar zijn bij de start van het nieuwe schooljaar.

Op dinsdag 5 februari wordt een palenmachine aangevoerd. De machine, die gebruikt zal worden om de funderingspalen van het gebouw te plaatsen, wordt aangevoerd als uitzonderlijk transport onder politiebegeleiding via volgend parcours: Mechelsesteenweg - Baron Opsomerlaan – Antwerpsestraat - Anton Bergmannlaan - Frederik Peltzerstraat  Spuilei – Blokstraat - Predikherenlaan. Op dinsdag 12 februari wordt de machine weer afgevoerd via hetzelfde parcours in omgekeerde richting.

Verkeersmaatregelen op 5 en 12 februari:

- Predikherenlaan: parkeerverbod vanaf 6.30 uur. De straat wordt afgesloten tussen de inrit van parking Spui/campus Louis Zimmer en Blokstraat van 9 tot 15 uur. De parking zal niet of slecht bereikbaar zijn tussen deze uren.

- Blokstraat: parkeerverbod vanaf 6.30 uur tussen Waterpoortstraat en Predikherenlaan. De straat wordt opengesteld in twee richtingen doodlopend aan het transport.

- Abtsherbergstraat: parkeerverbod vanaf 6.30 uur. De straat wordt opengesteld in twee richtingen doodlopend aan de werken.

- De rijrichting in de smalle Vredebergstraat wordt omgedraaid.

Info

Meer verkeersberichten op www.lier.be, zoek op ‘verkeersbericht’.

info@lier.be

tel. 03 8000 300

Begindatum: 
dinsdag, 5 februari, 2019
Einddatum: 
dinsdag, 12 februari, 2019

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK