VEEL SFEER EN BELANGSTELLING VOOR ‘MENSEN VOOR ELKAAR’

Mede door het mooie weer mocht de 8ste editie van ‘Mensen voor Elkaar’ zich in een ruime belangstelling verheugen. Een belangrijke blikvanger vormde de spectaculaire ‘dogsurvival’, die voor de 3de maal op het programma stond. Andermaal zal een mooi bedrag kunnen overhandigd worden aan ‘Make a Wish Vlaanderen’.

De evenementendag werd begin mei vooraf gegaan door een avond vol muziek en dans in zaal den Boomgaard in Broechem. Live country-muziek werd gebracht door diverse bands zoals Route 66, Bandane en Bob’s Countryband. Als toemaatje verzorgde Daisy Simons ene workshop. Dit weekend was allerhande animatie voorzien op de Bergmann- en de Spuivest. De bezoekers konden deelnemen aan diverse volkssporten zoals het struifvogelspel en het katapult schieten. Ze konden andermaal genieten van country-muziek. De kinderen konden zich uitleven op het springkasteel.

Voor de dogsurvival werden ruim 450 deelnemers uit Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Frankrijk genoteerd. De honden die 115 verschillende rassen vertegenwoordigden, moesten een parcours van 5 kilometer met tal van hindernissen en proeven afleggen. Het geheel werd in goede banen geleid door coördinator Dirk Van Parys. Daarnaast waren nog demonstraties met honden voorzien. Heel wat bezoekers bleven dan ook nagenieten bij een drankje en een hapje.

Begindatum: 
zondag, 17 mei, 2015
Einddatum: 
zondag, 17 mei, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK