VAN HOOL PRESENTEERT IN WERELDPREMIERE NIEUW GAMMA TOURINGCARS

Tijdens de IAA-beurs die van 25 september tot en met 2 oktober 2014 in Hannover plaats heeft, presenteert Van Hool  in wereldpremière met de ‘EX’ een gloednieuw gamma touringcars voor de Europese markt. Twee ‘EX-modellen’ worden woensdag 24 september officieel onthuld op de stand van Van Hool (stand E22 in hall 11).

CEO Filip Van Hool zal bij deze gelegenheid de visie van het bedrijf omtrent de Europese markt voor touringcars en de mogelijkheden die het nieuwe touringcar-gamma biedt, toelichten. 2014 is ongetwijfeld een sleuteljaar in de rijke geschiedenis van Van Hool, de onafhankelijke constructeur van bussen, touringcars en industriële voertuigen.  In het voorjaar werd de nieuwe vestiging van Van Hool in Skopje officieel ingehuldigd in aanwezigheid van Eerste Minister Nikola Gruevski van Macedonië. Sinds de productie-opstart werden door de 450 medewerkers ruim 250 CX-voertuigen geproduceerd voor de Amerikaanse markt.

In de nabije toekomst zullen nog ééns 150 medewerkers aangeworven worden. Binnen enkele weken kunnen 600 medewerkers aan de slag en is het bedrijf klaar voor de productie van het nieuwe EX-gamma.

Begindatum: 
donderdag, 25 september, 2014
Einddatum: 
donderdag, 2 oktober, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK