TWEEDE VAKANTIEWONING VOOR ‘KLAVERTJE LIER’

Twee jaar na de opening van de vakantiewoning ‘Klavertje Lier’ in een prachtig gerestaureerde meer dan 100 jaar oude hoeve aan de Lintsesteenweg 46, hebben Ben Vekemans en Veerle Van Ingelgem een tweede vakantiewoning klaar. Op woensdag 25 april houden ze van 15 tot 21 uur een openingsdag. Vanaf dan kan ook gereserveerd worden voor een zalig verblijf in een prachtige omgeving.

De nieuwe vakantiewoning bevindt zich op het gelijkvloers onder de grootste woning en biedt plaats aan 5 personen. In het totaal kunnen nu 13 gasten verblijven in ‘Klavertje Lier’. In 2017 zijn Ben en Veerle gestart met de verbouwing van het gelijkvloers. Ze hebben het eigen aannemersbedrijf ‘Artigyp’ en konden zelf veel opknappen. De nieuwe vakantiewoning is opnieuw een geslaagde combinatie van een oude boerderij en moderne materialen. Beide vakantiewoningen hebben een eigen voordeur. Ook het tweede gastenverblijf is volledig ingericht met een keuken, een badkamer, een living en 2 slaapkamers met een eigen wastafel. Het terras geeft uit op de grote tuin, waar de kinderen zich ten volle kunnen uitleven. Sinds kort staat ook een lounge ter beschikking, die de gasten kunnen gebruiken voor een barbecue of het aperitief in de zon.

 ‘Klavertje Lier’ zet volop in op hernieuwbare energie. De elektriciteit komt van 33 zonnepanelen, verwarmen gebeurt via een warmtepomp, er is een zonneboiler en de toiletten worden doorgespoeld met regenwater. De locatie is de ideale uitvalsbasis voor een wandeling of een fietstocht. De gasten kunnen trouwens gratis gebruik maken van de beschikbare fietsen. ‘Klavertje Lier’ kreeg reeds 24 nationaliteiten over de vloer. Daaronder bezoekers van de Pallieterstad of festivalgangers voor Werchter of Tomorrowland of andere evenementen. Onder hen ook Zuid-Afrikaanse atleten die deelnamen aan een wedstrijd op Europese bodem en fietsers voor de 1.000 kilometer van Kom op tegen Kanker. Binnenkort maakt de familie van een Portugese bruid hier zijn opwachting voor een receptie in de prachtige tuin. Tenslotte worden geregeld naar het buitenland uitgeweken Lierenaars ontvangen, bij een bezoek aan de stad of hun familie. Reserveren kan via info@klavertjelier.be, www.klavertjelier.be, airbnb, booking.com of 0476-33 97 52.

Tekst: DéBé

Foto: KL

Begindatum: 
woensdag, 11 april, 2018
Einddatum: 
woensdag, 11 april, 2018

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK