TUTTENBOOM IN HUIS VAN HET KIND

Op het binnenplein van de Grote Ruilwinkel in de H.-Geeststraat 7 staat een speciale boom: een Tuttenboom. Via een afscheidsritueel kunnen kindjes hun tutje in de boom hangen. In ruil krijgen ze een diploma en een (voorlees)boekje, geschreven door Carine Verberckmoes en geïllustreerd door Dirk Garcia, twee rasechte Lierenaars. Eens het in de boom hangt, zal de Tuttenfee over het tutje waken. Zo kan het kindje gerust slapen zonder tutje. Zondag 18 september kan iedereen de Tuttenfee en het boekje kolen ontdekken. Van 13 tot 17 uur zijn allerlei leuke spelletjes, kindergrime en leuke kapsels voorzien. Om 14.30 en 15.30 uur wordt op het binnenplein een stukje uit het boekje voorgelezen. Vanaf 15 uur zal de schrijfster aanwezig zijn. Vanaf maandag 19 september kunnen tijdens de openingsuren van de Grote Ruilwinkel tutjes in de Tuttenboom worden opgehangen. Boekjes, diploma’s en een leuke verrassing liggen klaar voor elk kindje dat een tutje afgeeft. 

Tekst: DéBé

Foto: RM

Begindatum: 
dinsdag, 13 september, 2022
Einddatum: 
dinsdag, 13 september, 2022

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK

Fout | Lier Belicht

Foutmelding

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/lierbelicht/domains/lierbelicht.be/public_html/includes/common.inc:2806) in drupal_send_headers() (regel 1499 van /home/lierbelicht/domains/lierbelicht.be/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: Call to a member function queryReportFeed() on null in google_analytics_referrer_report_data() (regel 357 van /home/lierbelicht/domains/lierbelicht.be/public_html/sites/all/modules/google_analytics_referrer/google_analytics_referrer_data.inc).
Er is onverwacht een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.