TOERISTISCH LIER LONKT NAAR SPAANSE BEZOEKERS

In het vooruitzicht van het nieuwe toeristische seizoen publiceert Toerisme Lier een nieuwe editie van het magazine ‘Goesting in Lier’. In het totaal worden liefst 27.000 exemplaren gedrukt: 15.000 in het Nederlands, 6.000 in het Engels, 4.000 in het Frans en 2.000 in het Spaans. Spaanse toeristen vormen de laatste tijd een belangrijk segment van de buitenlandse belangstellenden voor de Pallieterstad.

‘Goesting in Lier’ is een ideale mix van reportages, praktische informatie en foto’s. Een nieuwe Duitse versie zit niet in het pakket, omdat er van de vorige editie nog voldoende exemplaren beschikbaar zijn. In het magazine wordt aandacht besteed aan o.m. Sint-Gummarus, Lier tijdens de eerste wereldoorlog, de musea, het begijnhof, de beiaard, de musea, de bezienswaardigheden, het culturele erfgoed, de hotels en overnachtingsmogelijkheden. Ook de fiets- en wandelroutes, de rondvaarten en de streekproducten, komen uitgebreid aan bod.

Het is wel opvallend dat nu ook een Spaanse versie beschikbaar is. Steeds meer Spaanse toeristen vinden immers de weg naar Lier. Verwacht wordt dat hun aandeel nog zal toenemen nu de Spaanse TV een reeks over het Spaanse koningshuis uitzendt. Hierin komt ook het huwelijk tussen Johanna van Castilië met Filips de Schone dat in 1496 te Lier voltrokken werd, aan bod. ‘Goesting in Lier’ telt 40 pagina’s en is beschikbaar bij Toerisme Lier, in de hotels en de musea van de stad en op de stand van Toerisme Lier op het Vakantiesalon in Brussel.

 Vanaf het voorjaar verschijnt ook een iPad-versie.

Begindatum: 
dinsdag, 14 januari, 2014
Einddatum: 
dinsdag, 14 januari, 2014

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK