TC SPUI SCHENKT 3.500 EURO AAN VZW SINT-PIETER

Met de overhandiging van een cheque van 3.500 euro aan Michel de Vries van de vzw. Sint-Pieter, die zelfstandige woongelegenheden voor andersvaliden voorziet, werd het seizoen van Tennisclub ’t Spui afgesloten. Het was volgens voorzitter Johan De Koninck onder menig opzicht alweer een zeer geslaagde campagne.

Een recordaantal leden kende van einde maart tot midden oktober heel wat tennisplezier. Alle randactiviteiten die door het uitgebreid dagelijks bestuur werden georganiseerd, kenden een ruime belangstelling. Op sportief vlak wonnen de Heren +35 voor het tweede jaar op rij na een bloedstollende confrontatie, het Belgisch kampioenschap dubbels. Ook de andere interclubploegen behaalden behoorlijke resultaten. Het jaarlijks ‘Open Spui Tornooi’ werd eveneens een weergaloos succes en dit zowel qua organisatie, bezetting en culinair festijn.

Tijdens het sluitingsweekend hadden naast de finales van de clubkampioenschappen, tal van activiteiten voor het goede doel plaats: ontbijttennis, bootje varen op de binnen-Nete, volksspelen, een fuif en culinaire dagen. Aan het clubkampioenschap dubbels namen 216 leden deel. Per ploeg ging 5 euro naar het goede doel. In aanwezigheid van Jan Vercammen, de bedenker van het clubkampioenschap dubbels voor het goede doel, overhandigde voorzitter Johan De Koninck een cheque van 3.500 euro aan Michel De Vries van de vzw. Sint-Pieter.

Begindatum: 
zondag, 11 oktober, 2015
Einddatum: 
zondag, 11 oktober, 2015

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK