SWISS SENSE NU OOK IN LIER

Zonet opende Swiss Sense aan de Antwerpsesteenweg 459 in Lier, na Aartselaar, Merksem en Turnhout een 4de filiaal in de provincie Antwerpen. Swiss Sense is de specialist in boxsprings, bedden, matrassen, slaapkamermeubels en bedtextiel. 

Het ruim een vernieuwde winkelpand is ruim 800 vierkante meter groot en beschikt over extra parking aan de achterkant. Verschillende stijlen voor de inrichting van de slaapkamer zijn beschikbaar. Filiaalmanager Yasin Altunbay en zijn medewerkers geven graag advies op maat. Swiss Sense beschikt ook over een uitgebreide webshop. De slaapspecialist is geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur en op zondag van 13 tot 18 uur. 

De geschiedenis van dit familiebedrijf gaat zo’n 100 jaar in de tijd terug. Het was overgrootvader Piet Diks die in 1918 in het Brabantse Uden van start ging met het ontwikkelen van matrassen. In 2006 opende de eerste Swiss Sense-winkel in Nederland. In 2010 volgde de eerste winkel in ons land. Ondertussen zijn er dit 16. Swiss Sense beschikt in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken over 128 winkels en is een toonaangevende speler op de Europese markt van slaapproducenten. Sinds 2017 staat Martin Diks als vertegenwoordiger van de vierde generatie aan het hoofd van het bedrijf dat 2.000 medewerkers telt.

Tekst: DéBé

Foto: Swiss Sense

Begindatum: 
zondag, 17 oktober, 2021
Einddatum: 
zondag, 17 oktober, 2021

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK